Gillar ni italienskmatlagning med regionala recept?


Hjärtligt välkomna att laga mat med oss.

Lördag den 01 mars 2008, kl 16.00 – 18.00 på Studieförbundet Vuxenskolan.

Samantha och Sabrina från alDente STOCKHOLM, kommer att vara med oss för ett matlagningsevent där deltagare tillsammans med kursledare lagar mat. Ett bra tillfälle att lära känna det regionala variationerna av italienska köket med sina enkla men genuina recept. En sida av det italienska köket som sällan presenteras utanför Italien.

Kursledarna kommer båda från Italien och är mycket uppmärksamma på kvalitet och ursprung. AlDente STOCKHOLM jobbar i linje med Slow Food rörelsen.

Kvällen består av en teoretisk introduktion och en praktisk del.

Under den teoretiska delen pratar vi om den italienska maten med fördjupning i en eller flera regioner med dess typiska produkter och recept. Det praktiska momentet består av själva matlagningen. Kvällen avslutas med gemensam middag, den som vi själva har lagat. Middagen består av olika rätter som den klassiska pesto gjord på traditionell viss med mortel, färsk pasta, crostata alla ricotta och mycket mer.

Hur vi organiseras praktiskt under matlagningen, beror på antal deltagare.

Priset: 250: -/pp eller 400: -/par, barn gratis. Allt ingår: kurs, middag (den vi själv lagar) och vin.

Anmäla och info:

alessandro – at – caravaggioitafore.se eller info – at – aldentestockholm.com www.aldentestockholm.com tel 070 3994972

Titta på bilder – Guarda le foto

Annunci

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...