Ytterligare ett år med Caravaggio, mot 2009


Ärade medlem,

Vår förening Caravaggio firar denna jul 2 år i livet, med mer än 140 aktiva medlemmar.

Vi har haft ett mycket intensivt år, fyllt med aktiviteter. Vi har lyckats organisera en matlagningskurs, en vinprovningskväll, då de har sett vår sal full av vänner. Vi roades av att lyssna på en lektion i kroppsspråk på italienskt sätt. Vi har haft äran att organisera den 83:e Pizzakvällen med den kände journalisten och författaren Beppe Severgnini. Vi har haft den störa möjligheten att samarbeta med organisationen av Tosca och att gå tillsammans på teater i Uppsala. Sedan har vi fortsatt med våra regelbundna träffar, visat 15 filmer i vår filmklubb och träffats på 6 språkcafén.

Alla dessa aktiviteter har kunnat genomföras tack vare närvaron och hjälpen av alla medlemmar, som alltid är än mer involverade i organiseringen av träffarna och på så sätt gör vår förening till den verkliga samlingsplatsen för alla som älskar italiensk kultur i Uppsala och Sverige.

I år har vi bestämt oss för att fira Caravaggios födelsedag, med en julfest som går av stapeln den 7 december 2008 klockan 16.00 i Musikum lokaler (Kyrkogårdsgatan 4). Där erbjuder vi något att dricka och en italiensk buffé. Senare spelar vi ett typiskt italienskt spel som man gör vid jul som heter ”köpmannen på marknaden” där vi ger er möjligheten att vinna olika priser. Vi behöver lite hjälp med att ordna festen, så anmäl dig för att delta i organiseringen, det kommer att bli roligt!

Det kostar 50 kronor att delta i festen men är gratis för dem som redan har betalat 2009 års medlemsavgift före den 30 November. OBS : glöm inte att anmäla dig till festen!

Följ dessa instruktioner för att förnya ditt medlemskap:

1)Sätt in 100 kronor på Caravaggios bankgiro: 5502-8948.

2)Skriv ditt namn på raden meddelande (Mycket viktigt! Glöm inte namnet/namnen på medlemmar som betalningen avser)

3)Skicka ett e-mail för att bekräfta din betalning till: alessandro -at – caravaggioitafore.se.

Generellt sett tar vi inte emot kontant betalning för förnyelse av medlemsavgiften för 2009.

Kom ihåg att förnya ditt medlemskap senast den 31 december 2008. Efter detta datum kommer vi att uppdatera vår e-postlista och sända mail endast till de betalande medlemmarna.

Om du inte är intresserad av att förnya ditt medlemskap i föreningen Caravaggio, så tackar vi hjärtligt för det här året och hoppas att vi ses snart igen.

Hjärtliga hälsningar,

Styrelsen för föreningen Caravaggio

Titta på bilder

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...